Club Info

Club Info

Club Info

Een beetje uitleg over onze club

In de warme omhelzing van onze kleine familieploeg staat fair play centraal als ons allerbelangrijkste leidraad. Samen vormen we een hechte gemeenschap waar iedereen welkom is, en daarin schuilt onze ware kracht.

We zijn een grote familie die diversiteit omarmt en samen groeit, gedreven door respect en een gedeelde passie.

In elke uitdaging vinden we de gelegenheid om sterker te worden, en in elk nieuw gezicht ontdekken we een toevoeging aan ons kleurrijke palet van verbondenheid.

Welkom in onze wereld, waar de essentie van sportiviteit en eenheid tot leven komt.

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna. Ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat consectetuer adipiscing elit. Nunc suscipit.

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna. Ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat consectetuer adipiscing elit. Nunc suscipit.

Het laatste nieuws

Zomerfeesten

Daar zijn onze jaarlijkse zomerfeesten Het belooft weer een leuk weekend te worden

Paasstage

Iedereen welkom

Tornooi

Ons jaarlijks tornooi komt er terug aan , Wie wil kan nog inschrijven

Dartstornooi

Wij organiseren dit jaar ons eerste groot dartstornooi Zaterdag 29 Juni 2024: koppeltornooi Zondag 30 Juni 2024: enkeltornooi Inschrijven kan nog altijd

Ons Bestuur

Het is met trots en enthousiasme dat we u vandaag willen voorstellen aan het bestuur van onze geliefde voetbalclub. Als hoeders van onze club zijn wij toegewijd aan het nastreven van twee belangrijke kernwaarden: het geven van kansen aan onze jeugdige talenten en het bevorderen van fair play binnen onze werking.

Bij Daring Maria Aalter geloven we in de kracht van de jeugd. Wij zien hen als de toekomst van ons team en de ambassadeurs van sportiviteit. Onze jeugdopleiding is een hoeksteen van onze club, en we investeren aanzienlijk in de ontwikkeling van jonge talenten. We bieden een gestructureerd en inclusief trainingsprogramma aan, waardoor elke speler de kans krijgt om zijn of haar potentieel te bereiken. We moedigen onze jeugd niet alleen aan om hun vaardigheden op het veld te ontwikkelen, maar ook om te groeien als verantwoordelijke en respectvolle individuen.

Fair play staat centraal in alles wat we doen bij Daring Maria Aalter. We streven ernaar om niet alleen te winnen op het veld, maar ook in ons gedrag en onze houding. We verwachten van al onze leden, spelers, coaches en ouders om de waarden van eerlijkheid, respect, teamwork en sportiviteit hoog te houden. Bij Daring Maria Aalterzien we fair play niet als een optie, maar als een verplichting.

Het bestuur van Daring Maria Aalter is vastbesloten om deze waarden te handhaven en te versterken. Wij streven ernaar om een omgeving te creëren waarin onze jeugdspelers kunnen gedijen, waar eerlijke concurrentie wordt gevierd en waar iedereen zich welkom en gerespecteerd voelt. Samen zullen we blijven werken aan het succes van onze club, niet alleen op het veld, maar in het vormen van positieve, verantwoordelijke en sportieve individuen.

Wij danken u voor uw voortdurende steun aan Daring Maria Aalter en nodigen u uit om deel uit te maken van onze reis naar een toekomst vol jeugdig enthousiasme en fair play. Samen kunnen we onze club naar nieuwe hoogten brengen.

Gino Vermeire

Gerechtelijke correspondent

Van Eeghem Rudy

Secretaris en terreinverantwoordelijke

Dieter Van den Broecke

Jeugdcoördinator , trainer U9

Vanessa

evenementen en jeugd

De Wispelaere Peggy

evenementen

Desmet Frank

bestuurslid, afgevaardigde fanion

Van Damme Luc

medewerker

Van den Broecke Johan

medewerker

Devriese Liselotte

medewerker

De Baets Gerrit

medewerker

Onze trainers

Het is met groot genoegen dat we u willen voorstellen aan de mensen die het kloppende hart vormen van onze jeugdontwikkeling en fair play-initiatieven - onze getalenteerde trainers. Bij Daring Maria Aalter beschouwen we hen niet alleen als coaches, maar ook als gidsen die onze jonge spelers begeleiden op hun reis naar succes, zowel binnen als buiten het veld.

Onze trainers bij Daring Maria Aalter zijn niet alleen gewijd aan het perfectioneren van de voetbalvaardigheden van onze jeugd, maar ze spelen ook een cruciale rol in het inprenten van de waarden van respect, eerlijkheid en teamwork. Ze streven naar uitmuntendheid in training en coaching, maar tegelijkertijd benadrukken ze dat winnen op een eerlijke en sportieve manier gebeurt.

Bij Daring Maria Aalter hebben we het voorrecht om een team van trainers te hebben dat niet alleen technische kennis en tactisch inzicht bezit, maar ook een passie heeft voor het vormen van jonge individuen tot verantwoordelijke en zelfverzekerde spelers en burgers.

We willen onze trainers bedanken voor hun onschatbare bijdrage aan onze club en voor hun toewijding aan de groei en ontwikkeling van onze jeugdige talenten. Ze zijn de brug naar succes, en samen met hen streven we naar een toekomst waarin fair play en jeugdontwikkeling hand in hand gaan.

Laten we onze trainers samen eren voor hun voortdurende toewijding aan Daring Maria Aalter en voor hun positieve impact op de volgende generatie voetballers.

Filiz Yurgo

Trainer Fanion

Hermans Sebastiaan

Trainer Beloften

Maerschalk Kenny

Trainer U17

Vercouillie Mario

Afgevaardigde U17

Staelens Gino

Afgevaardigde U17

Martens Davy

Trainer U13

Plovie Wim

Trainer U13

Van Hove Kevin

Trainer U10

De Clercq Sven

Afgevaardigde U10

Dieter Van den Broecke

Jeugdcoördinator , trainer U9

Van den Broecke Benght

Trainer U8

Vanneste Cecile

Trainer U6
Op zoek naar een tof team?
Contacteer ons